Arbejdstøj i høj kvalitet til arbejde og fritid

Hos Gislev-Frørup Smedie og Maskinforretning har vi blandt andet specialiseret os i arbejdstøj, som vi sælger til vores kunder i Gislev, Ringe og resten af Fyn samt andre steder. Vores smedie har rødder tilbage til 1880, og derfor har vi lang erfaring med ordentligt og behageligt arbejdstøj til både fritid og arbejde.

Vi har blandet andet arbejdstøj fra Grene Workwear

​Vi har fokus på klassisk og moderne arbejdstøj, der kan benyttes til mange erhverv, men også til fritidsbrug. Der er tale om arbejdstøj i høj kvalitet, der kan holde til alle udfordringer både udendørs og indendørs. Vi sælger blandt andet jakker, bukser, handsker, huer, halstørklæder og meget andet, så det kan også benyttes til udendørs arbejde om vinteren.

Vores arbejdstøj er blandt andet fra Grene Workwear, og derfor kan vi stå inde for både kvalitet og holdbarhed. God service og højt kvalitetsniveau har altid være nøgleordene siden firmaets start. Vi råder og vejleder gerne, hvis du har brug for gode ideer til en helt ny arbejdsbeklædning til alle medarbejderne i din virksomhed. Vær opmærksom på at der er mulighed for tryk på dit arbejdstøj, hvis du ønsker det.

Kom forbi butikken eller ring i forvejen

​Du er velkommen til at komme forbi Gislev-Frørup Smedie og Maskinforretnings butik for at se, hvad vi har, og for at købe fritids- og arbejdstøj. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål.
​Ring til os på telefon 62 29 11 14 eller skriv til os på vores e-mail, gislevsmedie@mail.dk.

Kramp

​Bliv onlinekunde hos Kramp
​Her kan du bestille over 100.000 varer på nettet.

Firma

​Gislev-Frørup Smedie og Maskinforretning

CVR: 26102367

Adresse​

Ørbækvej 41

5854 Gislev

Kontakt

Telefon:  62 29 11 14

E-mail: gislevsmedie@mail.dk

 Cookies​          Privatlivs politik