Havemaskiner til salg, både nye og brugte

Se vores nuværende udvalg af plæneklippere ved at trykke her

Hos Gislev-Frørup Smedie og Maskinforretning i Gislev ved Ringe på Fyn har vi et større udvalg af havemaskiner, som vi sælger til private, anlægsgartnere og andre, der vedligeholder parker, haver og øvrige grønne arealer. Vi sælger både nye og brugte havemaskiner.

Vi har havemaskiner fra blandt andet Cub Cadet og MTD

​Vi forhandler blandt andet plæneklippere fra Cub Cadet og MTD, men vi har mange forskellige mærker, som du er velkommen til at komme for at kigge på. Vores udvalg af brugte havemaskiner varierer naturligvis løbende, men det kan være alt fra en kantklipper til en havetraktor.

Du kan finde alle vores samarbejdspartnere her.

Vi er desuden eksperter i at håndtere havemaskiner, der skal repareres, vedligeholdes eller serviceres. Vi kan ordne alle maskiner, uanset om de er købt hos os eller andre steder. Vi har i det hele taget stor erfaring med maskiner i vores smedie og maskinforretning, der har rødder helt tilbage til 1880.

Nøgleordene i vores maskinforretning er en god service og et højt kvalitetsniveau. Derfor kan vi altid give gode råd og professionel vejledning, når du overvejer at købe nye eller brugte havemaskiner.

Ring til os for at høre om vores udvalg

​Du er meget velkommen til at kontakte os hos Gislev-Frørup Smedie og Maskinforretning, hvis du har brug for havemaskiner til haver, parker eller andre grønne områder. Du kan ringe på telefon 62 29 11 14. Alternativt kan du også sende en e-mail til os på gislevsmedie@mail.dk

Kramp

​Bliv onlinekunde hos Kramp
​Her kan du bestille over 100.000 varer på nettet.

Firma

​Gislev-Frørup Smedie og Maskinforretning

CVR: 26102367

Adresse​

Ørbækvej 41

5854 Gislev

Kontakt

Telefon:  62 29 11 14

E-mail: gislevsmedie@mail.dk

 Cookies​          Privatlivs politik