Grene værktøj med stor holdbarhed til alle gøremål

Gislev-Frørup Smedie og Maskinforretning holder til i Gislev ved Ringe på Fyn, hvor vi forhandler Grene værktøj. Grene værktøj er en serie af håndværktøj, der er meget holdbart, af høj kvalitet og med livsgaranti. Det særlige ved Grene værktøj er, at det er udviklet af professionelle, som er vant til at håndtere alle dagligdagens gøremål.

Stort udvalg af Grene værktøj til mange formål

​Grene værktøj benyttes blandt andet af private, af anlægsgartnere, af landbrug og af entreprenører, der har brug for godt håndværktøj i hverdagen. Det kan være håndværktøj, el-værktøj fra Metabo, luftværktøj og specialværktøj samt en række andre forskellige maskiner og værktøjer.

Nøgleordene i vores smedie og maskinvirksomhed har altid været god service og et højt kvalitetsniveau. Det er uagtet, om vi sælger en service eller et produkt. Samtidig sikrer vi altid, at vores kunder får en god rådgivning og en professionel vejledning, når vi sælger Grene værktøj samt store og små maskiner.

Vi har i det hele taget en meget stor erfaring med håndværktøj og maskiner i vores smedie og maskinforretning.

Kontakt os for at bestille håndværktøj

​Du kan kontakte os hos Gislev-Frørup Smedie og Maskinforretning, hvis du har bruge for solidt udstyr og driftssikre maskiner til dit arbejde. Du kan sende en e-mail til os på gislevsmedie@mail.dk, men du kan også vælge at ringe til os på telefon 62 29 11 14 for at bestille eller for at høre, hvad vi kan tilbyde.

Kramp

​Bliv onlinekunde hos Kramp
​Her kan du bestille over 100.000 varer på nettet.

Firma

​Gislev-Frørup Smedie og Maskinforretning

CVR: 26102367

Adresse​

Ørbækvej 41

5854 Gislev

Kontakt

Telefon:  62 29 11 14

E-mail: gislevsmedie@mail.dk

 Cookies​          Privatlivs politik