​Landbrugsmaskiner, både nye og brugte

Hos Gislev-Frørup Smedie og Maskinforretning i Gislev ved Ringe på Fyn sælger vi nye og brugte landbrugsmaskiner til landbrug, maskinstationer og lignende erhverv. Vi har stor erfaring med landbrugsmaskiner i vores smedie og maskinforretning, der har rødder helt tilbage til 1880.

Vi har et bredt udvalg af alle slags landbrugsmaskiner

​Vi sælger alle former for nye landbrugsmaskiner, og vi har også et bredt udvalg af brugte maskiner. De nye maskiner kan blandt andet være traktorer fra Landini eller alt andet til et moderne landbrug og en professionel maskinstation.

Du kan finde vores samarbejdspartnere her.

Vores udvalg af brugte landbrugsmaskiner varierer naturligvis, og det kan være alt fra en stubharve til en traktor. Vi tilbyder naturligvis også service, vedligeholdelse og reparation af alle slags maskiner, uagtet du har købt landbrugsmaskinen hos os eller et andet sted. En god service og et højt kvalitetsniveau er nogle af nøgleordene i vores maskinforretning. Og vi giver gerne gode råd og professionel vejledning, når du skal køber nye eller brugte landbrugsmaskiner, eller når du skal have repareret en maskine.

Kontakt os for at høre hvad vi kan tilbyde af maskiner

​Du er velkommen til at kontakte os hos Gislev-Frørup Smedie og Maskinforretning for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for landbrugsmaskiner, herunder hvis du er på udkig efter en brugt maskine.

Du kan altid ringe til os på telefon 62 29 11 14, men du kan naturligvis også sende en e-mail til gislevsmedie@mail.dk.

Kramp

​Bliv onlinekunde hos Kramp
​Her kan du bestille over 100.000 varer på nettet.

Firma

​Gislev-Frørup Smedie og Maskinforretning

CVR: 26102367

Adresse​

Ørbækvej 41

5854 Gislev

Kontakt

Telefon:  62 29 11 14

E-mail: gislevsmedie@mail.dk

 Cookies​          Privatlivs politik